Üdvözlő

Terepi szakemberekként, egyben szervezőként hisszük, hogy a terepen megszerzett szakmai, egyéni és szervezeti tapasztalatok, sikerek vagy akár kudarcok más vadgazdálkodók és vadászatban érdekeltek sikereihez és tapasztalataihoz is hozzájárulhatnak. Éppen ezért kifejezett célunk már a konferencia kezdeti lépéseitől fogva az volt, hogy olyan nemzetközi és magyar gyakorló vadászokat, kutatókat, oktatókat, állategészségügyi, jogi és egyéb szakembereket, természetvédőket és szervezeteket szólaltassunk meg, akik életútján és tapasztalataikon keresztül a vadászat és a természet közeli vadgazdálkodási, vagy természetvédelmi gyakorlatok jó híre népszerűsödhet; amiből mind a vadászati, mind a laikus társadalom hosszútávon épülhet, messzebb menve pedig maga a vadállomány és természeti környezetünk javára válik mindez.

Mi adhatna jobb alkalmat egy ilyen, tapasztalatokra építő szakmai párbeszédre, mint egy világszinten mozgosító szakrendezvény, az "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás?!

Megtisztelve érezzük magunkat, hogy invitálhatjuk Önöket a 2021. szeptember 29-e és október 3-a között Budapesten zajló Nemzetközi Vadászati és Vadgazdálkodási Konferenciára!

A konferencia összes előadása a világkiállításra megváltott belépőjeggyel, előzetes regisztráció nélkül látogatható. JEGYVÁSÁRLÁS: https://egyatermeszettel.jegy.hu/one-with-nature

Az interaktív és látványos program első napján Namíbia természetvédelmi törekvéseiről, Németország szürke farkas populációjáról vagy a természetközeli vadászat Új-Fundlandi gyakorlatáról tudhatnak meg többet a látogatók.

A bejutás minden nap a Hungexpo C pavilonjának Albertirsai úti bejárata felől lehetséges, 9:30-tól, fél órával a megszokott nyitás előtt.

Javasoljuk, hogy a gördülékeny bejutás érdekében előre váltsa meg jegyét online, hiszen ennél a bejáratnál (C pavilon) jegyvásárlásra nincs lehetőség.